Centre d’Atenció Primària Berga

El Centre d’atenció primària (CAP) Berga està situat al carrer Quim i Serra, 1, de Berga, a la comarca del Berguedà de la Catalunya Central.

Pertany al Servei d’Atenció Primària (SAP) Bages-Berguedà-Solsonès de la Gerència Territorial de la Catalunya Central de l’Institut Català de la Salut (ICS).

El centre ofereix els serveis de:

– Equip d’atenció primària (EAP) Berguedà centre

– Servei de diagnòstic per la imatge

– Atenció a la salut sexual i reproductiva

– Unitat de cribratge ocular

– Punt d’atenció continuada (PAC). Dóna  cobertura als termes municipals d’Avià (excepte Colònia la Plana), Berga, Borredà, Capolat, Castell de l’Areny, Castellar del Riu, Cercs, L’Espunyola, Fígols, La Nou de Berguedà, Sant Jaume de Frontanyà, Vilada. A part dels municipis esmentats, també inclou els següents nuclis poblacionals: Graugés, La Rodonella, Sant Corneli, Sant Jordi i Malanyeu.

Actualment dóna servei a una població de 21.690 habitants.

Història:

El centre es va posar en funcionament el dia 28 de juny de 1971 i des d’aquesta data s’han anat fent canvis de reestructuració i adequació de l’edifici per millorar els serveis i accessos del centre.

És el centre de referència de l’equip d’atenció primària (EAP) Berguedà Centre, que es reparteix en una superfície total de 365,3 Km2. L’orografia correspon a una zona de muntanya dels Prepirineus.

Anuncis